Malaysia
melalui J&T

  • RM6 untuk Semenanjung Malaysia
  • RM15 untuk Sabah & Sarawak

Kami akan berusaha untuk menghantar pesanan anda pada hari yang sama atau berikutnya. Untuk kebanyakan destinasi, anda akan menerima pesanan anda dalam 3-5 hari bekerja bagi Semenanjung Malaysia dan 5-7 hari bekerja untuk Sabah & Sarawak, dari hari pesanan. Beberapa destinasi terpencil mungkin memakan masa lebih lama.

* Kerana kemungkinan had COVID-19, garis masa penghantaran mungkin berbeza bergantung pada aksesibilitas

 

PROSES PESANAN ANDA
Setelah menghantar pesanan anda, nombor nota pengiriman akan dihantar melalui e-mel kepada anda untuk kemudahan rujukan. Anda boleh menjejaki kemajuan penghantaran anda pada bila-bila masa, melalui kemudahan penjejakan laman web syarikat penghantaran yang ditentukan.

PENGAKUAN KASTAM
Pengisytiharan kastam mesti disertakan dengan semua penghantaran antarabangsa. Kami diminta untuk menyatakan nilai barang kepada kastam. Ini akan sesuai dengan nilai pesanan dalam MYR. Kami tidak dapat menandakan sebarang pesanan sebagai ‘hadiah’ kerana kami adalah syarikat runcit.

KEWAJIBAN SAN-AIR
Sila periksa semua maklumat pesanan anda dengan teliti sebelum memproses pesanan anda. SAN-AIR tidak akan bertanggungjawab atas sebarang produk yang hilang atau dicuri yang diatasi dengan salah kerana maklumat yang salah dimasukkan pada borang pesanan anda.